• service.png

Onze service
Eén van de kernpunten van de Kamper Verf- en Lakfabriek is persoonlijke service. Wij geven graag advies voor het maken van de goede keuze en vinden het erg belangrijk dat u als klant tevreden de deur uitloopt. Dat is het voordeel van een klein bedrijf; u bent bij ons geen nummer, maar een persoon met een eigen smaak en voorkeur.


Flexibiliteit  
Een ander pluspunt is onze flexibiliteit. Heeft u een kleur nodig die wij niet standaard kunnen leveren? Dat is geen probleem, want door de ambachtelijke wijze waarop wij verf mengen is het altijd mogelijk om uw kleur op maat te maken!


Snelle levering
Daarnaast hechten wij veel waarde aan een snelle levering. Door de klantgerichte aanpak en het vermijden van langdradige processen werken wij snel en doeltreffend. Voor uitzonderingen en spoedbestellingen kunnen wij de verf zelfs binnen 8 uur leveren.

Kortom: genoeg redenen om voor uw verf of lak even langs te komen aan de Energiestraat 5. Of het nu om grote bestellingen, kleine opdrachten, orders met spoed of om (technisch) advies gaat; we helpen u graag!