• assortiment-min (1).png

Wij leveren:
- Multi Primer
- Zinkosfaat Primer
- ML Primer
- Aqua Primer
- Grijze Menie
- IJzermenie rood/bruin
- 2K PU Primer


Multi Primer
De Multi Primer is een corrosiewerende één component primer op basis van verschillende, gemodificeerde, hoogwaardige kunstharsen. De Multi Primer heeft een goede hechting op alle ferro-metalen en aluminium. De primer is ten alle tijde door al onze verven overspuitbaar. Leverbare kleuren zijn: geel, wit, grijs en zwart.


Zincfosfaat Primer:
De Zincfosfaat Primer is een sneldrogende anticorrosieve primer op basis van alkydhars en gepigmenteerd met hoogwaardige kleur- en vulstoffen. De Zincfosfaat Primer heeft een goede hechting op ontvet en gestraald staal. De primer is door al onze verven overspuitbaar en over schilderbaar. De primer is leverbaar in alle RAL-kleuren of eventueel op verzoek naar eigen kleur.


Aqua Primer:
De Aqua Primer is een watergedragen roestwerende primer op basis van acrylaat. De primer houdt rekening met de mens en het milieu, vanwege het feit dat het haast geen oplosmiddelen bevat. De Aqua Primer is bestemd voor ondergronden zoals stalen en non-ferrometalen en is leverbaar in de kleuren geel, wit, grijs en zwart.


Grijze Menie:
De Grijze Menie is een roestwerende menie op basis van een gemodificeerde alkydhars met een actief roestwerend pigment. De Grijze Menie wordt toegepast als roestwerende primer voor binnen en buiten op staal. Verder toe te passen op hout als afsluitende laag voor omkanten van kozijnen die met metselwerk in aanraking komen.


IJzermenie Rood/Bruin:
De IJzermenie is een roestwerende menie op basis van een gemodificeerde alkydhars met een actief roestwerend pigment. De IJzermenie wordt toegepast als roestwerende primer voor binnen en buiten op staal. Verder toe te passen op hout als afsluitende laag voor omkanten van kozijnen die met metselwerk in aanraking komen.


2K PU Primer
De 2K PU Primer is een tweecomponenten, anti-corrosie primer op basis van sneldrogende hydroxy-acrylaatharsen. Na uitharding van de 2K PU Primer wordt een goed hechtende primerlaag verkregen met een hoge roestwering. De 2K PU Primer is toepasbaar op ijzer en ontvet staal. Leverbaar in de kleuren geel, wit en grijs.