• assortiment-min (1).png

Wij leveren:
- VE Coating
- Combi Coating
- Aqua Muurcoating
- 2K Vloercoating
- Aqua Coating h/m


VE Coating
De VE Coating is een sneldrogende aflak op basis van een alkydhars. De VE Coating is geschikt voor ijzer en staal en is tevens een goede verf om mee te spuiten. VE Coating is leverbaar in alle RAL-kleuren of naar kleur op maat.


Combi Coating
De Combi Coating is een sneldrogende coating op basis van een alkydhars. De Combi Coating heeft een roestwerende werking en is geschikt voor ferro-metaal. De verf is een 1 laag systeem en is in alle kleuren leverbaar.


Aqua Muurcoating
De Aqua Muurcoating is een sneldrogende coating op basis van een styreen-acrylaat. De Aqua Muurcoating is binnen en buiten te gebruik en is na een half uur stofdroog. De Aqua Muurcoating is goed reinigbaar en schrobvast. De verf is mat en in elke kleur leverbaar.


2K Vloercoating
De 2K Vloercoating is een sneldrogende coating op basis van een tweecomponenten polyurethaanhars. De 2K Vloercoating is geschikt voor een betonnen vloer, mits deze enkele weken oud is. De coating is slijtvast en is in alle kleuren leverbaar, zijdeglans of mat.


Aqua Coating h/m
De Aqua Coating h/m is een sneldrogende coating op basis van een styreen-acrylaat. De Aqua Coating h/m is geschikt voor poreuze ondergronden en is na een halfuur al stofdroog. De coating is extreem schrobvast en extreem reinigbaar. De Aqua Coating h/m is in alle kleuren leverbaar.