• assortiment-min (1).png

Wij leveren:
- VE Coatings
- Synthetische Verven
- Aqua Aflak
- Cellulose Verven
- 2K Metallux
- 2K DTM


VE Coating
De VE Coating is een sneldrogende aflak op basis van alkydhars. De VE Coating is geschikt voor ijzer en staal en is tevens een goede verf om mee te spuiten. VE Coating is leverbaar in alle RAL-kleuren of naar kleur op maat.


Synth. Verven
De synth. verf is een langzaam tot normaal drogende verf op basis van een vette alkydhars. De synth. verf heeft een hoge glans en is toepasbaar op hout. De verf is geschikt om te kwasten, te rollen en te spuiten. De verf is leverbaar in alle RAL-kleuren of eventueel op verzoek naar eigen kleur.


Aqua Lakken
De Aqua aflak is een watergedragen verf op basis van een alkydharsemulsie. De Aqua aflak is oplosmiddelarm en is water afdunbaar. De verf is geschikt voor staal en is in alle RAL-kleuren leverbaar.


Cellulose Verven
De Cellulose verf is een verf op basis van collodiumwol en is zeer snel drogend. De verf is toepasbaar op hout en staal en wordt veel toegepast in de meubel industrie. De Cellulose verf is verkrijgerbaar in meerdere kleuren en wordt vooral gebruikt voor binnen.


2K Metallux
De 2K Metallux is een tweecomponenten aflak op basis van hydroxy-acrylaathars. De 2K Metallux is bestemd voor ijzer en metalen en is sterker en heeft een betere slijtvastheid dan een ééncomponente verf. De 2K Metallux gaat samen met een hoogwaardige verharder en is in alle RAL-kleuren verkrijgbaar.


2K DTM
De 2K DTM is een tweecomponenten, roestwerende 1 laag systeem. Het is geschikt voor ijzer en metalen en heeft geen primer nodig. DTM staat dan ook voor Direct To Metal. De 2K DTM is in alle RAL-kleuren leverbaar of eventueel op verzoek naar eigen kleur.