• assortiment-min (1).png

Wij leveren:
- 2K Primer PUP
- 2K DTM 1 pot systeem
- 2K Metallux aflakken
- 2K Blanke clear coatings
- Verharders


2K Primer PUP
De 2K Primer PUP is een tweecomponenten, anti-corrosie primer op basis van sneldrogende hydroxy-acrylaatharsen. Na uitharding van de 2K Primer PUP wordt een goed hechtende primerlaag verkregen met een hoge roestwering. De 2K Primer PUP is toepasbaar op ijzer en ontvet staal. Leverbaar in de kleuren geel, wit en grijs.


2K DTM 1 pot systeem
De 2K DTM is een tweecomponenten, roestwerende 1 laag systeem. Het is geschikt voor ijzer en metalen en heeft geen primer nodig. DTM staat dan ook voor Direct To Metal. De 2K DTM is in alle RAL-kleuren leverbaar of eventueel op verzoek naar eigen kleur.


2K Metallux aflakken
De 2K Metallux is een tweecomponenten aflak op basis van hydroxy-acrylaathars. De 2K Metallux is bestemd voor ijzer en metalen en is sterker en heeft een betere slijtvastheid dan een ééncomponente verf. De 2K Metallux gaat samen met een hoogwaardige verharder en is in alle RAL-kleuren verkrijgbaar.


2K Blanke clear coatings
De 2K Clearcoat is een blanke aflak op basis van een hoogwaardige tweecomponenten polyurethaanhars. De 2K Clearcoat is geschikt voor aflak over een 2K systeem en bevat een UV-absorbeerder en een UV-blocker, zodat de kleur wordt beschermd.


Verharders